Skip Navigation Links.

Booking av treningstider og priser for å benytte anlegget

Ved å klikke på kalenderen til høyre kan du se når anlegget er ledig for trening.

Her kan du også legge inn forespørsel om ønsket treningstid. Trykk  på "registrer ny". Husk å oppgi epostadresse.

Du kan også bestille treningstid på

tlf. 94 80 07 49

Priser for å benytte anlegget er:

Pr. døgn kr. 50,- per person.

Pr. uke kr. 150,-

Pr. måned kr. 250,-

Pr. år kr. 800,-

Medlemmer av klubber som har inngått avtale om bruk av anlegget, benytter hele anlegget fritt, sommer som vinter. Per i dag gjelder dette medlemmer i Tolga IL, Vingelen Il, Os IL, Nansen IL, Røros IL samt elever ved Røros videregående skole og Nord-Østerdal Videregående skole.

Brukere av anlegget som har bestilt opphold og overnatting via våre samarbeidspartnere, benytter anlegget fritt, sommer som vinter.  Våre samarbeidspartnere er Hummelfjell AS, Trollkroa, Røste Hytter & camping, Idrettsparken, Bergstadens Hotel og Røros Hotell.

Brukere som ikke omfattes av overnevnte avtaler, betaler kr. 50,- per pers. per døgn ved å sende SMS med kodeord DØGNKORT til 2434.

Grønt idrettsanlegg

Os Il har ambisjoner om at Hummelfjell TOS Arena skal framstå som et mønsteranlegg når det gjelder miljø, avfallshåndtering, estetikk og visuelt inntrykk. For å nå dette målet, har vi inngått en femårig avtale med Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap (FIAS).

Logo_TASport2018_Liggende