Medlemskontigent 2018

minidrett

Oppdatering:

Vi skriver 9.august. Det nærmer seg nå tre måneder siden medlemskontigenten ble fakturert ut. Fram til nå står ca halvparten fortsatt ubetalt. Vi håper at flest mulig av dere som har mottatt krav om medlemskontigent fortsatt vil støtte oss og være medlem, og dermed betaler kontigenten.

På forhånd takk:)

Medlemskontigenten for 2018 er nå fakturert.
Vi ber om og håper flest mulig av dere vil benytte innlogging på MinIdrett.no for betaling av kontigent. Lag deg en bruker og gjør ting enkelt:)
De som ikke har registrert epostadresse eller er brukere av MinIdrett vil få tilsendt faktura i posten.
Når det gjelder dere som er registrert med familiemedlemskap; alle individer registrert på et familiemedlemskap vil motta samme faktura på sin registrerte adresse. Denne skal selvsagt ...bare betales en gang. Faktura er helt lik med samme kid-nummer. Når NIF får endret systemene sine vil bare registrert familiekontakt få tilsendt faktura for familiemedlemsskapet.
Det vil stå et annet kontonummer en vårt eget kontonummer. Dette fordi pengene først går inn til NIF, så tilbake til idrettslaget. Ingen fare, pengene kommer raskt inn på vår konto.

Vi sier på forhånd takk for at du vil være medlem i Os IL i 2018.

...