Ubetalt medlemskontigent i Os IL

MOB_OSIL

Vil med dette minne om at ALLE som deltar på aktiviteter i Os IL, enten som aktiv utøver, tillitsvalgt, trener, oppmann/leder el.l, etter NIF`s reglement må betale medlemskontigent til idrettslaget.

Pr idag har vi utestående ca kr 22.000,- i medlemskontigent. Noe av dette er sikkert personer som ikke lengre er aktive i Os IL, men vi har ikke anledning til å stryke noen. Vi må derfor be om at de som ikke lengre ønsker å stå som medlem, sender utmelding til daglig-leder@os-idrettslag.no , da utmelding må være skriftlig iflg lovverket.

Det er selvfølgelig full anledning til å stå som medlem, selv om man ikke lenger er aktiv. Det takker vi for.

HUSK! Har du vært aktiv i 2017, selv om du ikke tenker å være med til høsten, så skal medlemskapet betales siden det gjelder for aktivitet hele året.

Det ble purret sist i juli, denne gangen med giro i posten. Det er fint om dere betaler kontingent og treningsavgift via minidrett.no, da går det rett inn mot medlemsregisteret og vi har full oversikt over hvem som har betalt.

Fortsatt god sommer!

...