Orientering

Ragnhild Dåsnes
dasnesr@gmail.com

O-gruppa på Facebook

Eventor (for påmelding til løp)

Nooreg (Nord-Østerdal o-region)

NOF logo

Skip Navigation LinksForside > Orientering

Sesongstart

sesongstart  2018

O-gruppas nye løpsdrakter

IMG_0073 (2)I år skal osingene vises  på O-løp!  Vi bestiller nye, flotte o-trøyer i alle størrelser, og håper at alle aktive, nybegynnere, trimmere og foreldre bestiller våre nye trøyer.  Felles løpstrøye bygger samhold og fellesskap - som vi håper at alle vil være en del av.
O-gruppa sponser trøyene, slik at prisen blir overkommelig for alle: 200 kroner for barn og ungdommer, 300 for voksne.  kvaliteten er førsteklasses Trimtex.

Prøvekveld for størrelser i Oshallen mandag 19. mars fra 18-20.  Har du ikke fått prøvd/bestilt - ta kontakt med Kari Osmoen, 93491684

Her kan du se trøyene

Kari ny leder i o-gruppa

På årsmøtet i februar valgte Jon Ola Kroken å gi seg som leder etter to år.  Nyutnevnt æresmedlem, Kari Osmoen, ble valgt til ny leder i O-gruppa.  Årsmeldinga forteller om et aktivt år i 2017, og regnskapet viser at gruppa har god økonomi.  Årsmeldinga leser du her.  Lista over o-gruppas tillitsvalgte finner du her

årsmøte 2018

Jubileumsfest med æresmedlemmer

O-gruppa markerte sitt 70 års jubileum med stor fest i Morgenrøden.  Ledet av Jon Ola Kroken ble det delt mange gode o-minner.  Høydepunktet var utnevnelsen av Kari Osmoen og Tor Jørund Østvang som nye æresmedlemmer i Os Idrettslag.  Særdeles velfjortjent, skal vi dømme etter applausen på jubileumsfesten.

æresmedlemmerjubileumskake

Flest løp på Bennet

Bennet Sauer (bildet til venstre) var 2017-sesongens ivrigste unge o-løper. Hele 17 deltakelser kunne han notere på aktivitetskortet.  Bildet til høyre viser gjengen som fikk premie for minst fem deltakelser.

Bennet Sauer_2sesongavslutning 2017

Ny stolpesuksess

Årets stolpesesong er avsluttet, og vi kan konkludere med nok en suksess-sesong.  Til sammen 616 personer har registrert totalt 13960 besøk på våre 50 stolper i Os Sentrum og Storegga.  Til sammenligning registrerte vi 424 stolpejegere i 2016,altså en økning på nesten 200 personer.  Som i fjor er stolpejegerne en "variert forsamling", med et aldersspenn på nesten 100 år. Drøyt halvparten hører hjemme i Os, resten kommer fra nabokommunene, og andre steder.  Vi har registrert særlig mange stolpeturister fra Mjøsregionen og Oslo-området, områder der det også arrangeres stolpejakt.

På o-gruppas sesongavslutning 29. oktober vil  vi dele ut gavekort til fem heldige vinnere.

Nansen vant bygdakampen

IL Nansen sikret seg en soleklar seier i årets bygdakamp, og sikret seg et nytt napp i vandrefatet.  Dalsbygdingene har mobilisert godt gjennom hele sesongen, og avslutta med hele 47 deltakere i finalen i Oslia.  Vi kom bra på slutten, stilte med 41 deltakere på hjemmebane, og sikret oss tredjeplassen etter Røros.

Her er resultatlista fra finalen 5 september: resultater bygdakampfinale 05.09.2017
og her er sammenlagtresultatene for årets bygdakamp: Sammenlagtresultat bygdakampen 2017

Resultater Nord-østerdalsmesterskapet

Os var vertskap for årets Nord-Østerdalsmesterskap i orientering.  Løpet gikk i Nørdalen 22. august, med nærmere 80 deltakere.  Lurer du på hvem som ble Nord-Østerdalsmestre, så finner du hele resultatlista her

Klubbløp ved Åbbårpiggen

Her er noen bilder fra klubbløpet ved Åbbårpiggen 12. juni:

Røros og Nansen i tet i bygdakampen

Nansen mobiliserte formiddalbelt på hjemmebane i bygdakampens andre runde, og er nå helt oppe i ryggen på ledende Røros.  Vi må foreløpig nøye oss med en beskjeden 3. plass, med Tolga/Vingelen bak oss.  Vi får samle mot og krefter til de to avgjørende rundene til høsten -Tolga 29. august og finalen på Os 5. september. Intet er avgjort før siste løper er i mål, og når rørosingene og dalsbygdingene har klart å mobilisere på hjemmebane, så er vel ikke vi dårligere.

Resultater2. runde i bygdakampen
Sammenlagt etter 2 runder

Orientering gruppesponsor

Stolpejakten