Orientering

Leder:

Kari Osmoen

kari.osmoen@gmail.com
93491684

 

Red:

Ragnhild Dåsnes
dasnesr@gmail.com
95059272

O-gruppa på Facebook

O-logo facebook

Nyttige lenker

Eventor (for påmelding til løp)

Nooreg (Nord-Østerdal o-region) 

 

NOF logo

 

 

 

 

Skip Navigation LinksForside > Orientering

GENERALSPONSORER 

OsID_150x100    TolgaOs_Sparebank_150x150

Resultat fra nattløpet

06.10.2018
Resultat: https://nooreg.no/wp-content/uploads/2018/10/Resultater-Nattl%C3%B8p-Hummefjell-TOS-Arena-051018.pdf

Kveldens ekstramoment var forstart i form av bilskyss opp til toppen av hyttfeltet, og fellesstart derfra med en runde i snaufjellet før downhill nedatt, passering og en avsluttende runde i furuskogen :)

Sesongavslutning o-gruppa

Fredag 26. oktober klokka 18.00 blir det sesongavslutning i Fensal, Os Samfunnshus. Da blir det premieutdeling til barn og unge, utdeling av merker og utmerkelser for tur-orientering og trekning av gavekort for Stolpejakten.

Vi vil også hedre klubbens sju (!) VM-deltakere.

Servering av pizza, kaker, saft og kaffe - og sist men ikke minst: bordkonkurranse. (quiz).

Nansen vant bygdakampen

Årets bygdakamp er historie, og Nansen vant en overbevisende seier, og sikret seg dermed vandrepremien til odel og eie.  Vi kom på en god andreplass. Over 200 Os-starter i årets bygdakamp, viser at vi var over 50 i snitt på hvert løp.  Det har vi all mulig grunn til å være fornøyde med.  Resultatlistene viser også at Os-løperne består av en god blanding innfødte og innvandra osinger. 

 Resultat sammenlagt bygdakamp 2018
Resultat bygdakamp runde 3
Resultat bygdakamp runde 4

Fortsatt ledelse i bygdakampen

Vi beholdt ledelsen i bygdakampen også etter andre runde.  Hele 46 osinger deltok på rørosingenes løp i Mølmannsdalen.  Dermed rykket vi ytterligere litt fra Nansen, mens Røros nå puster oss i nakken.  Alle de tre klubbene som har to napp i vandrepremien fra før, kan sikre seg seier på høstens to runder. Vi satser på full mobilisering i Dalsbygda 28. august!

bygdakamp 2- resultater
Sammenlagt etter to løp

Ledelse i bygakampen

Hele 168 deltakere var med på årets første bygdakamp.  Vi stilte med 65 små og store løpere, og sikret oss en klar ledelse etter første runde. 
RESULTATER - BYGDAKAMP 23 MAI 2018
 Sammenlagtresultat bygdakampen 2018 
Med tanke på at vi starta med hjemmebanefordel, må vi mobilisere godt i de neste rundene, skal vi ha sjanse til å vinne vårt tredje napp i vandrefatet. Både Os, Nansen og Røros har to napp i vandrepremien, så det er svært sansynlig at en av klubbene vinner det til odel og eie etter denne sesongen.

Neste bygdakamp er på Røros 13. juni.  Sett av kvelden og bli med til Mølmannsdalen.

 

Sesongen er i gang

o-start 2018Til tross for småsurt vårvær var området rundt Os Barnehage fullt av ivrige o-rekrutter og noen litt mer garva på sesongstarten mandag 23. april. Som navnene på deltakerlista viser - det var et gledelig stort antall av våre ferske osinger:
Deltakere sesongåpning orientering 23.april 2018

Nå er også planene for hele sesongen klare, og det er mye å glede seg til.  På løpskalenderen her på hjemmesida ser dere at vi også har lagt inn treningsløp på Røros og Tolga.  Vi oppfordrer alle løpsglade til å benytte seg av tilbudene i nabobygdene. 
Lokal sesongplan 2018
Komiteliste 2018
Arrangørveileder 2018

O-gruppas nye løpsdrakter

IMG_0073 (2)I år skal osingene vises  på O-løp!  Vi bestiller nye, flotte o-trøyer i alle størrelser, og håper at alle aktive, nybegynnere, trimmere og foreldre bestiller våre nye trøyer.  Felles løpstrøye bygger samhold og fellesskap - som vi håper at alle vil være en del av.
O-gruppa sponser trøyene, slik at prisen blir overkommelig for alle: 200 kroner for barn og ungdommer, 300 for voksne.  kvaliteten er førsteklasses Trimtex. 

Prøvekveld for størrelser i Oshallen mandag 19. mars fra 18-20.  Har du ikke fått prøvd/bestilt - ta kontakt med Kari Osmoen, 93491684

Her kan du se trøyene

Kari ny leder i o-gruppa

På årsmøtet i februar valgte Jon Ola Kroken å gi seg som leder etter to år.  Nyutnevnt æresmedlem, Kari Osmoen, ble valgt til ny leder i O-gruppa.  Årsmeldinga forteller om et aktivt år i 2017, og regnskapet viser at gruppa har god økonomi.  Årsmeldinga leser du her.  Lista over o-gruppas tillitsvalgte finner du her


årsmøte 2018

Jubileumsfest med æresmedlemmer

O-gruppa markerte sitt 70 års jubileum med stor fest i Morgenrøden.  Ledet av Jon Ola Kroken ble det delt mange gode o-minner.  Høydepunktet var utnevnelsen av Kari Osmoen og Tor Jørund Østvang som nye æresmedlemmer i Os Idrettslag.  Særdeles velfjortjent, skal vi dømme etter applausen på jubileumsfesten.

æresmedlemmerjubileumskake

Flest løp på Bennet

Bennet Sauer (bildet til venstre) var 2017-sesongens ivrigste unge o-løper. Hele 17 deltakelser kunne han notere på aktivitetskortet.  Bildet til høyre viser gjengen som fikk premie for minst fem deltakelser.

Bennet Sauer_2sesongavslutning 2017

Ny stolpesuksess

Årets stolpesesong er avsluttet, og vi kan konkludere med nok en suksess-sesong.  Til sammen 616 personer har registrert totalt 13960 besøk på våre 50 stolper i Os Sentrum og Storegga.  Til sammenligning registrerte vi 424 stolpejegere i 2016,altså en økning på nesten 200 personer.  Som i fjor er stolpejegerne en "variert forsamling", med et aldersspenn på nesten 100 år. Drøyt halvparten hører hjemme i Os, resten kommer fra nabokommunene, og andre steder.  Vi har registrert særlig mange stolpeturister fra Mjøsregionen og Oslo-området, områder der det også arrangeres stolpejakt.

På o-gruppas sesongavslutning 29. oktober vil  vi dele ut gavekort til fem heldige vinnere. 

Orientering gruppesponsor

 

   Byggern_200x62

Stolpejakten

Stolpejakten varer fra 1. juni til 10. oktober.  Da står 50 stolper ute i Os sentrum og i Nørdalen.  Vi feirer kulturminneåret med at mange av stolpene er plassert på kulturminner.  Informasjon om kulturminnet finner du på posten, og når du scanner koden på stolpen.   Du finner dem, og registrerer besøk ved å laste ned appen Stolpejakten på smarttelefon, eller manuelt på kartbrosjyren.  Kartbrosjyren får du på Spar, Best og Os Frivilligsentral, eller du kan laste ned den her: stolpejaktbrosjyre Os 2018
Stolpekart Os Sentrum
Stolpekart Nørdalen

stolpelogo

Været på Os

 

Hovedsponsorer

HOVEDSPONSORER  

 

Byggern_200x62 

 

Os_Entreprenor_AS_188x37 

 

 logo_ostre1

 

 

    

 

  Logo Alvdal-Tynset Sport 

    Vekstra-Os-Logo

 

Logo_NØK_RGB 

  

 

NO logo beskjært_ 

 

 

NM_Infonett