Medlemskveld Os Idrettslag 27.10.

os_il

Os Idrettslag inviterer alle sine medlemmer til medlemskveld torsdag 27.oktober kl 18-21 i Oshallen.
Tema for kvelden vil bli samarbeid mellom idretter.
Vi får besøk av Røros IL turngruppa (med noen osinger) som skal kjøre et lite praktisk opplegg for alle deltakere på klubbkvelden.
Deretter vil Avle Christen Bjørn fra Hedmark Idrettskrets og Erlend Slokvik fra Olympiatoppen Innlandet kjøre et innlegg og et dialogmøte rundt temaet samarbeid mellom idretter. Dette er et meget aktuelt tema for et mindre idrettslag som oss, hvor barn og unge gjerne deltar i flere aktiviteter. Vel verdt å få med seg både for barn og voksne, uansett idrett.

Paralellt med turnaktiviteten vil vi sette opp en stasjon med info rundt MinIdrett, ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase. Her kan du eksempelvis lære å hente fram faktura for medlemskontigent i idrettslaget ditt.

Skigruppa står for servering ved kiosksalg.

Vel møtt.