TOS_logo

Os IL på Facebook

grasrot
Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget

Kick-off på skisesongen mandag 23.10.

Mandag 23. oktober starter vi opp igjen aktivitets-sesongen.

Vi i Os IL skigruppa ønsker nye og «gamle» skivenner velkommen til en ny sesong med lek og moro. Dette er et tilbud for alle som har begynt på  skolen der vi tilpasser gruppesammensetning etter nivå og ønsker. Det viktigste for oss er å skape trivsel og gi et tilbud til alle som vil være med. Skiglede er en viktig faktor.

Programmet blir som følger:

18.00-19.00: Ulike aktiviteter på TOS arena.

Mulighet for å prøve rulleski for dem som har med skisko og staver.

19.00-20.00: Kveldsmat i Brakkeriggen med div. informasjon om sesongen 2017/2018

●        Treninger og treningsgrupper

●        Miljøsamling på snø

●        Serierenn

●        Klubbklær (dunjakker, luer, overtrekk,….)

Temakonferanse "Hvordan bli best i barne- og ungdomsidrett?"

Hvordan bli best i barne- og ungdomsidretten handler om hva som er best for yngre utøvere på lang sikt. Det betyr at man bør nedtone resultatfokuset i ung alder. Mottoet for temakonferansen er "flest mulig, lengst mulig". Hvordan får vi til dette?

Temakonferansen er først og fremst aktuell for trenere, ledere, foreldre og utøvere fra 15 år og oppover.

Tidspunkt: Mandag 16.oktober kl 18-21.
Sted: Nord-Østerdal Videregående Skole.

Påmelding: Til daglig leder i TIF Gro Røsten Olderttrøen innen 10.oktober.

Se vedlegg for mer informasjon.

Invitasjon til idrettsfaglig temakonferanse på Tynset mandag 16. oktober

Temakveld 28.september

hedmark-idrettskrets_2_2

«Hvordan få flere yngre til å fortsette i idretten

som trenere, ledere eller arrangører?»

Invitasjon til temakveld på Os 28. september

Interessant temakveld for alle idretter. Hedmark Idrettskrets ønsker å sette fokus på hvordan vi kan bevare de yngre i idretten etter de slutter som aktive idrettsutøvere.

Sted: Møterommet på Nye Samvirke
Dato: 28.september
Tidspunkt: Kl 1830-2000

Hummelfjelldilten 2017

Klikk innom www.hummelfjelldilten.no for å se fine bilder og resultater

Ubetalt medlemskontigent i Os IL

MOB_OSIL

Vil med dette minne om at ALLE som deltar på aktiviteter i Os IL, enten som aktiv utøver, tillitsvalgt, trener, oppmann/leder el.l, etter NIF`s reglement må betale medlemskontigent til idrettslaget.

Pr idag har vi utestående ca kr 22.000,- i medlemskontigent. Noe av dette er sikkert personer som ikke lengre er aktive i Os IL, men vi har ikke anledning til å stryke noen. Vi må derfor be om at de som ikke lengre ønsker å stå som medlem, sender utmelding til daglig-leder@os-idrettslag.no , da utmelding må være skriftlig iflg lovverket.

Det er selvfølgelig full anledning til å stå som medlem, selv om man ikke lenger er aktiv. Det takker vi for.

HUSK! Har du vært aktiv i 2017, selv om du ikke tenker å være med til høsten, så skal medlemskapet betales siden det gjelder for aktivitet hele året.

Det ble purret sist i juli, denne gangen med giro i posten. Det er fint om dere betaler kontingent og treningsavgift via minidrett.no, da går det rett inn mot medlemsregisteret og vi har full oversikt over hvem som har betalt.

Fortsatt god sommer!

Sykkeltrim 2017

sykkeltrim bilde

Os IL Trimgruppa ønsker store og små velkommen til sykkeltrim i Narjordet. Ta med deg venner og familie ut på sykkeltur i slutten av mai.

Sykkeltrim 2017 plakat

Årsmøte 2017; Protokoll utlagt

Medlemskontigent 2017

minidrett

Alle våre medlemmer har nå fått tilsendt faktura med medlemskontigent for 2017.
De med epostadresse i medlemsregisteret har fått giroen som et vedlegg til eposten, resten har fått og får faktura med vanlig post. Alle oppfordres til å gå inn på MinIdrett.no og betale derfra. Betaling via MinIdrett.no

KM sprint og kretsrenn fellesstart 14-15 januar 2017

10011501_240460139474501_8357806_n

Det arrangeres KM sprint og fellesstart kommende helg i Hummelfjell TOS Arena. For informasjon følg med på hjemmesiden til arrangementet

KM sprint 2017 og fellesstart

www.facebook.com/osrorosskiskyting/

Godt nyttår

MOB_OSIL

Os Idrettslag ønsker sine medlemmer og alle andre lesere på siden et riktig godt nytt år.

Ved inngangen til 2017 har Os Idrettslag 515 registrerte medlemmer. Det må sies å være bra i i forhold til totalt antall innbyggere i Os, men vi ønsker selvfølgelig å øke medlemstallet og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.

Her kommer litt informasjon rundt medlemskap, fordeler ved medlemskapet og hvordan du som medlem kan administrere medlemskapet ditt.

Fra 2017 må all betaling skje i MinIdrett.no, eller inneholde det KID-nummeret du har fått når det sendes ut faktura for medlemskontingent og aktivitetsavgift. Autogiro er ikke mulig å bruke pr dd. Dette kan du lese mer om på MinIdrett.no.

Les mer om medlemskap her

Været på TOS Arena

TOS Arena

Politiattest

Politiattest Innhenting

Alle frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Følg OS IL på facebook