TOS_logo

grasrot
Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget

Julekalender 2016

Trekningen av vinnere i årets julekalender er i gang. Vi trekker en vinner for hver dag i kalenderen, to på søndager og på juleaften. Følg med på hjemmesiden vår for å se hvem som har vunnet. Premiene kan hentes på kontoret i TOS Arena etter avtale med daglig leder. Vi vil takke alle som har bidratt i salget av årets kalender.

1. desember:
vGunn Moseng, kalender nr 394, gavekort Spar Os

Langrennsløyper i TOS Arena

TOS-snøkanoner

Det er nå flotte langrennsløyper i TOS Arena. Se www.skisporet.no for oppdatert løypeinformasjon.

Vi i Os Idrettslag ønsker å takke alle dugnadsmannskaper som har stilt velvillig opp under årets snøproduksjon. Vi takker også Røros Alpinsenter Hummelfjell og Ramlos for godt samarbeid.
Godt jobba folkens!

Os/Nansen/Tolga-Vingelen damer vant KM!

Gratulerer til Os/Nansen-Tolga-Vingelens damelag som vant KM for 4. divisjon damer!

Etter en god og spennende kamp som endte 3-3 etter ordinær tid dro våre damer i land seieren på straffespark.

Målene i ordinær tid ble skåret av Katrine Bredesen, Vilde Østgårdog Maria Berg Lingsell.

F_4divseier

Ny tillit for Jon på landslaget i orientering

jon

Jon Aukrust Osmoen er uttatt på landslaget i orientering også i 2017.
Les saken på Norges Orienteringsforbunds sider

orientering.no/nyheter/vi-skal-lope-for-vm-medaljer/

Vi gratulerer og ønsker lykke til.

Medlemskveld Os Idrettslag 27.10.

os_il

Os Idrettslag inviterer alle sine medlemmer til medlemskveld torsdag 27.oktober kl 18-21 i Oshallen.
Tema for kvelden vil bli samarbeid mellom idretter.
Vi får besøk av Røros IL turngruppa (med noen osinger) som skal kjøre et lite praktisk opplegg for alle deltakere på klubbkvelden.
Deretter vil Avle Christen Bjørn fra Hedmark Idrettskrets og Erlend Slokvik fra Olympiatoppen Innlandet kjøre et innlegg og et dialogmøte rundt temaet samarbeid mellom idretter. Dette er et meget aktuelt tema for et mindre idrettslag som oss, hvor barn og unge gjerne deltar i flere aktiviteter. Vel verdt å få med seg både for barn og voksne, uansett idrett.

Paralellt med turnaktiviteten vil vi sette opp en stasjon med info rundt MinIdrett, ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase. Her kan du eksempelvis lære å hente fram faktura for medlemskontigent i idrettslaget ditt.

Skigruppa står for servering ved kiosksalg.

Vel møtt.

suksess for stolpejakten

stolpesluttÅrets stolpejakt er avslutta, og vi har registrert totalt 424 stolpejegere som til sammen har gjort 11241 stolpestemplinger.  I oversikten over stolpejegere finner vi både aktive o-løper, aktive trimmere og folk vi aldri har sett i skogen før.  Vi finner barn i barnevogn, i barnehage, skoleklasser, ungdommer, osinger, utflytta osinger, innflytta osinger,  turister, innvandrere, funksjonshemmede, funksjonsfriske, yrkesaktive og pensjonister.  Kort sagt: alle slags folk!  Noen av landets ivrigste stolpejegere har kommet ens ærend til Os for å finne stolper, og gitt overnattingsintekter til bygda.

Nå går stolpene til vinterlagring.  Vi skal trekke vinnere av gavekort som deles ut på sesongavslutninga, også skal vi sett i gang med planlegginga av neste års stolpejakt.  Dette var morsomt!

Lyst til å prøve skiskyting?

Har du lyst til å prøve skiskyting i en av Norges beste arenaer?

Vi starter opp prøvekvelder i Hummelfjell TOS Arena, for deg som er født i 2008 eller tidligere.

Vi stiller med gevær og ammunisjon, du stiller med varme klær, mamma eller pappa, og godt humør!
• Torsdag 20. okt. kl. 18 - 19
• Torsdag 27. okt. kl. 18 - 19
• Onsdag 2. nov. kl. 18 - 19.30 (ordinær trening)

Les hele invitasjonenen her:

Arnfinn Bakken, 95782686             Gjermund Horten, 91702841

Hummelfjelldilten 2016

Uten navn

Hummelfjelldilten arrangeres 7.august av Os Idrettslag.

Vi har opprettet en egen webside hvor du kan lese om arrangementet. Her kan du også melde deg på. Klikk inn på www.hummelfjelldilten.no for å lese mer om arrangementet.

Direktelink til påmelding:
www.deltager.no/Hummelfjelldilten-2016

Ryddedugnad på TOS arena mandag 30/5 kl. 17.00

Ryddedugnad på TOS arena mandag 30/5 kl. 17.00.

Ta med rive og arbeidshansker.

NM/NC 2017 skiskyting til Os IL og Røros IL

Os og Røros er nok en gang vist tillit gjennom at vi har fått Norgescup skiskyting fra 9-12 mars i 2017. Sprint, Fellesstart (NM jr) og NM mixstafett er øvelsene!

Nettsidene finner du her:

NM-NC 2017

NMCN2017-fulllogo

Været på TOS Arena

TOS Arena

Politiattest

Politiattest Innhenting

Alle frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Følg OS IL på facebook

Ramlos NY 2013_640x194